Med en mobiltelefon var med någon yuppienalle som morfar hade i bilen och det var väl rätt ball man vill väl jämt ringa med den när den skulle användas.

 

Första mötet med en ”app” minns jag inte
Hade aldrig Nokia utan Ericson. Men måste nog ha vart snake ändå eftersom jag minns att man inte hade spel på sin lur o avundsjuk på dom som hade nokianallar.

 

Mötet med smartphones var den första iphone hade sett Steve Jobs keynote och blivit helt frälst. Syrran var i USA i samband med lanseringen och fick cash av mig för att tjacka den. Var något jidder med att dom var operatörslåsta så fick den jailbreakad. Fanns något som kan liknas vid appstore där man kunde ladda ner lite saker.. Men eftersom att det var sprillans nytt så var det väl inte mycket att hurra för om man jämför med hur det ser ut idag.

Men var just Itunes och coverflowt självklart var det ”swipandet” som helt gjorde del helt magiskt(även om ”spegeleffekten” var sjukt fresh var det inte lika wow på datorns itunes)

 

Idag har jag slutat med Itunes och gått över till Spotify och är väl mest utbudet av musik och orkar inte göra massa nya playlist i Applemusic. Så Spotify är väl favvo appen. . Själva kodning är nog inte ens bråkdel mot vad arbetet bakom med licenser och ”yadda yadda”

Men är inte juridik jag ska lära mig. Bqra appstore har 300 miljoner besökare i veckan. Folk kommer på mer och mer sätt interagera med telefonen med allt från lampor till bilar och appar som inte når appstores vanliga kunder som mer görs för företag för att deras verksamhet ska flyta smidigt
Så även om jag inte gör nästa spotify eller candycrush Så känns det som en väldigt spännande värld man ska ta del av fylld av möjligheter och jobb