Har inte så många appar på min telefon utan mest daglig appar som swish ica bankid och instagram typ, så va svårt att hitta en riktig skit app om du ursäktar min franska.

Men där va den helt plötsligt en app som ger samma känsla man får när man tänker på Jar Jar Binks. Skatteverket. Ja det borde väl räka som en analys.

Men dont judge a book by its cover har både en och annan vis man och kvinna sagt så är du berädd? APPsolut tänkte skriva jApp men suger på ett tag till.

 

Jo appen vill tydligt visa var man är men appen ligger dock under klock och batteriraden så blir rörigt och kladdigt.

Men appen är annars på svenska och eftersom det är skatteverket som ligger bakom appen är den på ”tydlig” svenska.

Är ju inte värsta klickfesteten eller underhålls appen. Appen är rätt lätt navigerad och man kan alltid klicka sig tillbaka. Problemet är att appen är lite seg så blir lätt att man dubbel klickar och helt plötsligt har man loggats ut. För att man har lagt logga ut knappen på samma ställe som bakåt knappen och man måste logga in på nytt..

Det ser lika dant ut i appen igenom skatteverks härligt blåa färg korsat med vit och grått ljust och fräsht nja snare ddk. Dock så väljer man apple menyer och det bryter av hela känslan och känns bara fel ännu mer fel på något sätt.

 

Nu ska ju alla deklartioner varit inne för länge sen så vet inte om det är tidpunkten eller appen det är fel på men är mindre buggar i en myrstack än i det här appen och det bemöts med ett försök senare. Jag får även ett fel meddelande när jag ska deklarera men inte hur jag ska fixa till det.

 

Står ju tydligt vart man ska så är inte så mycket att kom ihåg man använder väll främst appen när man ska deklarera och inte fördriva en kväll i.

Det är ju det här med logga ut knappen och att man måste komma ihåg att appen är och inte dubbelkicka för mycket.

 

Finns en knapp för frågor och man kan skicka in förslag och kritik där finns även en liten ritplatta där man ska vissa att man inte är en bot eller liknade som appens roligaste sida.

 

Men den här appen fyller verkligen inte någon funktion för mig jag kan inte deklarera (kunde jag inte när det va tid för det heller) man kan inte tydligt se hur mkt man ska få tillbaka på skatten och det är ju det som årets bästa dag efter julafton. Visst jag väl inte direkt blind när jag började kolla på den här appen.

Men frustrationen jag kände när man gång på gång loggats ut och irritationen jag kände när jag inte kunde deklaera igenom appen rättfärdigar det.

För det är en riktigt dålig app.

IMG_5929 IMG_5930 IMG_5931 IMG_5928