Min app är en “resturang”app som slumpar fram en restaurang i närheten av var man befinner sig. tex om man ska ut och käka och har svårt att välja eller bara vill testa ett nytt ställe.

namnet blir käkitup låter ungefär som engeslkan shake och man skakar ju telefonen och käkar gör man ju på restaurangen så det blir ett skojigt och bra namn

Jag börjar med Stockholm och expanderar sen till dom andra svenska städerna Glenn och Malmö

Milstolpar.
få ut/fram resturang genom att skaka
en design jag är nöjd med
få in en databas med restauranger
en databas med användare där man kan tipsa om maträtter och ge betyg.

Målgrupp:
20 – 60 år
Är i den åldern man oftast går ut och käkar lunch och har en smartphone och använder sig utav appar
och resturang ägare/ krögare.
Det är dom som ska regga sig. Tänkte Det ska vara gratis att ha en profil(sin resturang) på sidan.
Men ha någon form av reklam på regsidan så man har specifik målgrupp(demografimålgrupp) om jag ska sälja reklamplatser till företag.

Det som kommer ta mest tid är nog resturang databasen men tänkte kolla på liknade appar som onlinepizza och foodtrucktracker för inspiration.

Efter ha kört fast helt och haft noll inspiration i hur appen ska fungera och se ut så kom lossade ena apan från axeln ialla fall.

kakitup

När Man startar appen “popar” det upp en bild på loggan som säeger åt användaren att skaka på appen för att slumpa fram en resturang (i en radie på 1 km) har man ingen resturang inom den radien lär man inte ha problem på att välja ställe att gå ut och äta på(. eller i målgruppen för det heller)

1. bild på matställe
och namnet på restaurangen mening är att man ska kunna dra upp ( som kontrollcentret) 2 en vy där man kan läsa lite om stället, vägbeskrivning till resturangen.

Ser det inget vidare ut (3)skakar man telefonen för nytt ställe

(4)
för att man (läs jag) ska slippa lägga in en massa lunchställen och restauranger så är det meningen att dom som har restaurangen ska lägga in sig.

“Redigera vyn” ser ut som den det “hungriga” användarna får fast med ett + filer över bilder och text så dom fattar att det är i redigerar mode.

App definition statement:

kalla det tinder för mat/restauranger

ps att få upp en github länk krånglade